Путешествуйте с детьми безопасно и с комфортом!

прокат авто с детским креслом

В Україні посилили правила перевезення дітей в автомобільному транспорті без спеціальних крісел. Відтепер забороняється перевозити дітей, зріст яких менше 145 см або які не досягли 12-річного віку, у транспортних засобах, обладнаних ременями безпеки, без використання автокрісел.

Численні випробування на безпеку показали, що при ударі дитина може легко вислизнути з-під ременя, який виготовлений під габарити дорослої людини. Правильно встановлені дитячі автокрісла є найдієвішим засобом безпеки. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, автокрісла знижують ймовірність смерті немовлят приблизно на 70%, і на 54-80% - більш дорослих дітей.
В компанії Sixt Україна завжди є в наявності якісні та сертифіковані дитячі крісла. Рекомендуємо вам заздалегідь подбати про автокрісло для вашої дитини.
Замовляючи автомобіль в оренду на нашому сайті або за телефоном гарячої лінії, ви можете замовити дитяче крісло (бустер), враховуючи індивідуальні особливості вашої дитини. Просто вкажіть зріст, вагу і вік вашої дитини, і наші фахівці підберуть для вас автокрісло. Пам'ятайте, дитячі крісло - це не тільки захист вашої дитини, але і його комфортне перебування під час подорожі в авто.
З компанією Sixt Україна ваша дитина в автомобілі у безпеці!