Подорож на автомобілі у Карпати

Цього року у нас з'явилась можливість ближче познайомитись зі своєю країною, відвідати локальні курорти України та відкрити для себе нові цікаві місця. Безумовно, нам з вами дуже пощастило, адже в Україні є і море, і гори. А головне - до них рукою подати. Всього декілька годин на автомобілі ... і ви на відпочинку.

У зв’язку з тим, що пляжний сезон на півдні країни вже закритий, пропонуємо продовжити відпочинок і насолодитись гірськими пейзажами. Відправитись на автомобілі у Карпати - чудова можливість забути про всі побутові проблеми, набратися сил, внести різноманітність у сірі холодні будні, насолодитись цілющим повітрям, смачною кухнею і неймовірною природою. Карпати настільки сильно надихають і закохують в себе, що ви точно захочете повернутися в ці місця знову.

У Карпати кожен їде за своєю атмосферою. Хтось чекає-не дочекається снігу, щоб нарешті спуститися з гірських трас на лижах чи сноуборді. Комусь подобається милуватися гірськими пейзажами за кухлем какао або глінтвейну. А хтось мріє зробити фото на найвищій вершині Карпат.

Чому в Карпати краще їхати саме на авто?

Карпати досить низькі гори і майже навколо кожної вершини багато автомобільних доріг. Тому якщо ви захочете отримати велику дозу краси, вам потрібно буде просто сісти в авто і їхати хвилястими гірськими серпантинами. Автомобіль знадобиться вам протягом всієї подорожі. Ідеально, якщо він буде високий і повнопривідний, так як місцями зустрічаються не дуже хороші ділянки доріг, а в горах вже почав випадати сніг.

Крім того, ви вільно зможете вибирати і коригувати свій маршрут, місця зупинок і стоянок. І цих зупинок буде сотні, так як за кожним поворотом у Карпатах відкривається гірський пейзаж не схожий на попередній. Ви не будете залежати від розкладів громадського транспорту, візьмете з собою стільки речей, скільки вважаєте за потрібне і зможете запросити з собою у подорож того, з ким давно мрієте її розділити.

Якщо ви ще не обзавелись особистим транспортом, на допомогу прийде оренда автомобілів. У нас в Sixt Україна завжди знайдеться автомобіль для вашої подорожі у Карпати. В цьому році ми поповнили парк новими повнопривідними Toyota RAV 4 Hybrid і Toyota Land Cruiser Prado. Також для вашого автоподорожі в Карпати на наш погляд ідеально підійдуть Seat Leon Xperience, Seat Ateca FR, VW Touareg або Volvo XC 90.

Варто відзначити, що наші автомобілі ми закуповуємо лише у офіційних дилерів, ретельно стежимо за їх станом і обслуговуємо тільки на офіційних сервісних станціях. А в умовах нинішньої ситуації також приймаємо всіх належних заходів для захисту своїх клієнтів. Щоб мінімізувати потенційний ризик передачі мікробів усі автомобілі нашого парку проходять професійну чистку в декілька етапів, додатково дезінфікуються і провітрюються після кожної оренди і перед початком наступної. Всі наші пункти прокату оснащені дезінфікуючими та антисептичними засобами.

Орендувати автомобіль в Україні в SIXT можна у великих регіональних центрах. Наші офіси є у Києві, Одесі, Харкові, Запоріжжі, Дніпрі, Львові, Ужгороді, Івано-Франківську. Для того, щоб зарезервувати автомобіль, зв'яжіться з нашим відділом бронювання +38 (044) 496 05 31 або замовте автомобіль у прокат на нашому сайті www.sixt.ua. Ми зв'яжемось з вами для уточнення деталей.

Подорожуйте комфортно і безпечно з компанією Sixt Україна!