Відпочинок на травневі: Куди можна відправитись на автомобілі.

Якщо Одеса у вас асоціюється тільки з морем, а море у квітні - на початку травня ще прохолодне, тримаємо курс на захід України. Мальовничі містечка біля підніжжя карпатських гір приваблюють своєю красою, чистотою і дуже смачною місцевою кухнею. Тут на світанку можна вмитися чистою гірською водою, поснідати свіжою бринзою і прогулятися серед високих ялин.

Якщо ж ви вирішили вибратись на природу всією сім'єю, краще Шацьких озер на Волині не придумаєш. 30 озер, розташованих серед лісових масивів, знамениті своєю найчистішої прісною водою і цілющими властивостями.
Любителям прогулянок по старому місту рекомендуємо поїхати до Ужгорода.  До речі, на початку травня в Ужгороді цвітуть японські сакури. А це ще один чудовий привід відвідати Ужгород цієї весни. Якщо вам пощастить, то ви також зможете насолодитись цвітінням нарцисів.
Чернівці - ще одне казкове українське містечко на заході країни, чарує з перших хвилин і дуже нагадує маленький Париж. Це місто вражає архітектурою різних стилів і епох. Приїхавши до Чернівців, ви зможете продегустувати смачні карпатські сири, а також побувати на різноманітних майстер-класах, наприклад, з художньої кераміки.
Відвідуючи захід України, неможливо не заїхати до Львова. Львів прекрасний у будь-яку пору року і в будь-яку погоду. Прогулянка по брущатим вуличках старого міста і чашечка запашної львівської кави коштує того, щоб провести тут хоча б один день. Крім того, травневі свята у Львові - це завжди велика кількість цікавих розваг і подій.
Якщо ж у святкові вихідні у вас не буде можливості виїхати так надовго, засмучуватися не варто. Навіть один день проведений у новому місці на природі, у гарному парку подарує море приємних емоцій і вражень.
Бажаємо, що ваші вихідні пройшли насичено, активно і, звичайно ж, незабутньо!