Оренда авто в Буковелі з SIXT Україна!


Якщо мова зайшла про відпочинок взимку, без Буковеля не обійтись! Про нього завжди згадують в першу чергу. Буковель - шматочок гірськолижної Європи, який щороку з початком лижного сезону притягує мільйони туристів. Розташований у підніжжя однойменної гори, курорт з усіх боків захищений від холодних вітрів карпатськими вершинами, так що тут ви не замерзнете точно, але прихопити з собою теплий одяг радимо! Неймовірно свіже повітря, аромат хвої, морозу і снігу, вечірнього вогнища і дивовижний запах гір. Це все Буковель! 

Сама атмосфера у Буковелі неймовірна! Сюди приїжджають не лише покататися на лижах, але й просто відпочити. А для тих, хто любить гірські лижі, саме слово "Буковель" наповнене особливим сенсом. 

А й правда, навіщо їхати за тридев'ять земель в країну, де розмовляють незрозумілою тобі мовою, якщо зовсім неподалік є прекрасний Буковель - місце з відмінно підготовленими трасами, кращим сервісом і шикарною природою.

Дістатися до Буковеля на автомобілі - найкраще рішення. Тим більше з Івано-Франківська це зробити дуже легко, а на прокатному автомобілі компанії Sixt Україна ще і неймовірно вигідно! 

Тільки взимку 2014-2015 7 днів оренди авто з Івано-Франківська у Буковель від 99 євро! Подорожуючи на авто, ви отримаєте максимальну мобільність, зможете вибрати будь-який готель в окрузі, а якщо ви справжній професіонал і плануєте взяти всю свою лижну екіпіровку з собою - альтернативи авто ви точно не знайдете. 

Забронювати автомобіль Ви можете подзвонивши в цілодобовий колл-центр, де наші менеджери дадуть відповідь на всі питання, що цікавлять Вас : +38 (044) 383-000-6! 

Відпочинок у Буковелі дасть вам можливість відволіктися від міської метушні і наповнити холодні дні енергією та гарним настроєм! 

Подорожуйте з компанією Sixt Україна!