Оренда автомобілів в Україні

 Кілька років тому ніхто б не повірив, що дана послуга набере шалену популярність і стане доступною практично кожному. Сотні компаній по оренді автомобілів в Україні, як маленькі локальні, так і компанії-гіганти зі світовим ім'ям і багаторічним існуванням борються за своє місце під сонцем, за свій авторитет і популярність у споживачів.

Компанія Sixt на прокатному ринку вже понад 100 років. Її представництва знаходяться в багатьох країнах, розширюючись і збільшуючи свій охоплення в світі з кожним роком.

З компанією Sixt у вас завжди є вибір. В автопарку компанії представлені автомобілі світових автовиробників від економ до преміум класу. Привітні менеджери, справжні професіонали своєї справи підберуть автомобіль, з огляду на мету вашої поїздки (за місто з друзями, в подорож по Україні з сім'єю, автомобіль на весілля, авто для зустрічі ділових партнерів і т.д.), переваги і фінансові можливості.

Автомобіль в прокат надається від 1 доби до декількох місяців і навіть року. У компанії Sixt Україна всі автомобілі не старше трьох років, обслужених і технічно справні. Вибирайте: компактний хетчбек економ класу Skoda Fabia, комфортний бізнес седан Toyota Camry, повнопривідний VW Touareg або будь-який інший автомобіль на ваш смак.

Якщо ж ви не хочете відволікатися на дорогу, щоденні пробки і пошук найоптимальнішого маршруту, скористайтеся послугою оренди машини з водієм. Офіси Sixt Україна є у великих регіональних центрах: Києві, Одесі, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Запоріжжі, Івано-Франківську, Ужгороді.

Компанія SIXT Україна завжди готова допомогти вам з вибором автомобіля і з організацією оренди!